Για το θάνατο του Σταύρου Μαντακιοζίδη

 Σήμερα, 17-5-2023, στο Κοιμητήριο του Ζωγράφου, αποχαιρετίσαμε τον επίτιμο Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, διατελέσαντα Πρόεδρο και Γενικό Γραμματέα της Εταιρείας Ελλήνων Δικαστικών Λειτουργών για τη Δημοκρατία και τις Ελευθερίες και μέλος του Δ.Σ. της αντίστοιχης ευρωπαϊκής MEDEL, Σταύρο Μαντακιοζίδη.

Ο Σταύρος Μαντακιοζίδης, υπήρξε διακεκριμένος νομικός, αλλά και ένθερμος υπερασπιστής της Δημοκρατίας και των Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων. Αποτέλεσε δε, και θα αποτελεί, άσβεστο φωτεινό φάρο για το Δικαστικό Σώμα. 

Συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

Αιωνία του η Μνήμη

 

Μετά την ενημέρωση εκ μέρους της Εταιρείας μας προς MEDEL, για την απώλεια του Σταύρου Μαντακιοζίδη, επίτιμου Εισαγγελέα του ΑΠ, διατελέσαντος Προέδρου της Εταιρείας Ελλ.Δικ.Λειτ. για τη Δημοκρατία και τις Ελευθερίες και μέλους του ΔΣ της MEDEL, λάβαμε  συλλυπητήρια απάντηση της Προέδρου της MEDEL,  Mariarosaria Guglielmi, η οποία εκφράζει τη βαθιά της θλίψη, θεωρώντας ότι o Σταύρος Μαντακιοζίδης ανήκει σε εκείνους, στο μεγαλείο και τη σκληρή δουλειά των οποίων οφείλουμε πολλά για  αυτό που είναι η MEDEL σήμερα.

(c) All Rights Reserved 2023-24        Designed and Developed by  LAWNET