Συνεδρίαση ΔΣ 20 Δεκεμβρίου 2017

Το ΔΣ συνεδρίασε στις 20 Δεκεμβρίου 2017 στη λέσχη του Πανεπιστημίου Αθηνών ( Σίνα και Ακαδημίας). Στη συνεδρίαση ο συνάδελφος Β. Ανδρουλάκης ενημέρωσε για το συνέδριο της MEDEL στην Κρακοβία, στο οποίο συμμετείχε, που έλαβε χώρα στις 8.12.2017. Συζητήθηκε το θέμα της παρουσίας μας στα όργανα της MEDEL  και διαπιστώθηκε η ανάγκη να υπάρχει διαρκής και ενεργός συμμετοχή της Εταιρίας μας. Για αυτό θα ήταν χρήσιμο να εκδηλώσουν ενδιαφέρον συνάδελφοι που θα ήθελαν να μετέχουν στις συναντήσεις της MEDEL, που πραγματοποιούνται σε διάφορες πόλεις της Ευρώπης. Να σημειωθεί ότι οι δαπάνες του ταξιδιού βαρύνουν εμάς.

Συζητήθηκε επίσης το ζήτημα του εορτασμού των 30 χρόνων της Εταιρίας μας και αποφασίστηκε με το νέο έτος να κινηθούμε προς εξεύρεση χορηγιών για τη χρηματοδότηση της σχετικής εκδήλωσης. Αν υπάρχουν συνάδελφοι με προτάσεις για τη χρηματοδότηση από φορείς θα ήταν καλό να μας τις θέσουν υπόψη.

Ενεγράφη στην Εταιρία ως μέλος ο συνάδελφος Πρωτοδίκης Γεώργιος Σαφούρης μετά από αίτησή του που  έγινε δεκτή από το ΔΣ

Αποφασίστηκε η κοπή της πίτας της Εταιρίας να γίνει Παρασκευή 19 Ιανουαρίου το βράδυ σε χώρο που θα ανακοινωθεί μετά τις γιορτές.

(c) All Rights Reserved 2023-24        Designed and Developed by  LAWNET