Αποφάσεις στη συνεδρίαση του ΔΣ 6.2.2018

Στη συνεδρίαση της 6.2.2018 το Δ.Σ. αποφάσισε

α) να πραγματοποιηθεί η εκδήλωση για τις απολύσεις των δικαστών κατά τη διάρκεια της δικτατορίας -που έλαβε χώρα στη Θεσσαλονίκη- και στην Αθήνα στις 25 Απριλίου 2018 στην αίθουσα του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και ώρα 18.00 με τη συμμετοχή εν εν μέρει διαφορετικών εισηγητών στο πανελ για να δοθεί η δυνατότητα να μιλήσουν και άλλοι συνάδελφοι επί του θέματος.

β) να πραγματοποιηθεί στις 22 Ιουνίου 2018 στη Θεσσαλονίκη σε συνεργασία με την Εισαγγελία Θεσσαλονίκης ημερίδα για την παραβατικότητα ανηλίκων στην οποία θα προεδρεύσει η Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου.

γ) να πραγματοποιηθεί στις 23 Μαϊου 2018 στην Αθήνα ( παγκόσμια ημέρα για τη δικαιοσύνη) με συνδιοργανωτές τις Νομικές Σχολές Αθηνών και Θεσσαλονίκης και την Εθνική Επιτροπή για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου, ημερίδα στην αίθουσα Δρακοπούλου του Πανεπιστημίου Αθηνών.

δ) να προχωρήσουν οι συνεννοήσεις για τον επετειακό εορτασμό των 30 ετών της Εταιρίας που θα πραγματοποιηθεί Οκτώβριο ή Νοέμβριο

ε) να περάσουμε μια βραδιά με μουσική στην 23 Φεβρουαρίου ημέρα Παρασκευή στο SALOΟΝ όπισθεν του ξενοδοχείου CROWN που βρίσκεται επί της Μιχαλακοπούλου.

ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΟΤΙ ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΣΑΚΚΟΥΛΑ ΤΟ ΤΕΥΧΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΣΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΗΜΕΡΙΔΑ “Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ”, ΤΙΜΗ ΤΕΥΧΟΥΣ 10 ΕΥΡΩ.

 

(c) All Rights Reserved 2023-24        Designed and Developed by  LAWNET